Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2009

ΝΑ ΦΥΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΚΙΑ

ΜΑ ΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΚΟΥΝ ΟΛΑΝ ΝΑ ΠΝΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΤΟΙ!!

ΕΚΑΤΣΑ ΝΑ ΦΑΩ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΪ ΤΩΡΑ ΤΖΙΑΙ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΕΠΙΑΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΡΙΚ ΤΟΥΤΟΣ;) ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΚΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΛΛΗ ΜΑΣ.

ΑΛΛΑ Ο ΚΟΥΛΛΗΣ ΜΑΣ ΕΣΑΣΕΝ ΤΟΝ ΚΑΛΑ, ΕΙΠΕ ΤΟΥ ΤΖΙΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΕΛΕΠΗ ΤΟΝ ΠΟΘΚΙΑΝΤΡΑΠΟ ΠΟΥ ΕΝ ΑΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΤΖΙΕ ΕΞΗΤΙΜΑΖΕΝ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ.

ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΟΜΩΣ, ΕΜΑΣΗΣΕ ΤΑ ΛΛΙΟΝ Ο ΚΟΥΛΛΗΣ.

ΕΓΙΩ ΛΑΛΩ ΣΑΣ ΤΟ ΚΟΠΕΛΙΑ, ΤΖΙΑΙ ΠΕΡΚΙ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΩ. ΣΕ ΛΛΙΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΚΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ. ΝΑ ΦΥΕΤΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΚΑΝΕΙ ΠΙΟΝ ΤΟΥΝΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΚΙ.

ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΗΤΙΜΑΖΟΥΝ, ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΟΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΚΙΑ. ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ 50,000 ΤΖΙΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΛΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΛΑΛΕΙ "ΕΣΕΙΣ ΠΟΣΟΥΣ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ"! ΑΤΕ ΟΛΑΝ ΠΟΥ ΔΑΜΕ! ΕΤΡΩΑ ΜΙΑΝ ΚΟΡΤΑ ΨΟΥΜΙΝ ΤΖΙΑΙ ΑΛΛΟ ΛΛΙΟΝ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΑΘΕΙ!! ΕΓΙΝΗΚΕΝ ΜΑΣ Ο ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ!

ΞΑΝΑΛΑΛΩ ΣΤΟΥΣ ΕΔΕΚΚΙΤΕΣ: ΞΥΠΝΑΤΕ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΕΣ ΠΕΛΛΑΡΕΣ ΤΖΙΑΙ ΣΗΚΩΣΤΗΤΕ ΦΥΕΤΕ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΝΑΚΚΟ ΠΑΛΙΟΣ ΕΔΕΚΚΙΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΦΚΙΑ ΜΕΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΖΙΑΙ ΑΚΟΥΩ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΑΚΟΥΣΑ ΠΩΣ Η ΝΕΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΝΝΑ ΚΑΡΤΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΟΥΜΕ ΜΑΖΙ.

ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΟΠΕΛΙΑ.

ΝΑ ΦΥΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. ΤΟ ΔΗΚΟ ΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ. Ο ΦΩΤΙΟΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΛΑΛΕΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΑΛΛΑ ΕΝ ΕΙΠΕ ΤΖΙΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΙΟΥΡΟ. ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΡΤΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΟΓΙΑΝ ΤΖΙΑΙ ΤΑ ΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥ; ΕΝ ΤΖΙΑΙΝ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΝΝΟΟΥΜΑΣΤΕΝ, ΕΝ Ο ΚΑΡΟΓΙΑΝ. ΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΜΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ.

ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ. ΕΝ ΕΒΟΥΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ '63 ΤΖΙΑΙ ΤΟ '74, ΕΝ ΕΤΡΩΑΜΕ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΟΚΑΒΗΤΑΤΖΙΗΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΚΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΦΟΥΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΡΩΝΕΥΚΕΤΑΙ ΤΖΙΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΑΙΖΕΙ.

1 σχόλιο:

  1. Με μεγάλη μου ικανοποίηση ανακάλυψα εχτές ότι η Δημοκρατική Κίνηση Κυπρίων Φοιτητών Αγώνας, το πιο δυναμικό κομμάτι του ευρύτερου σοσιαλιστικού πατριωτικού κινήματος του τόπου μας, απέκτησε ιστοσελίδα που από τα πρώτα άρθρα που βλέπω μέσα είναι εμφανές ότι θα ταράξει τα νερά...
    Η ιστοσελίδα είναι: www.agwnas.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή